Hans Broersen stapt op als voorzitter NBSVV

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Nieuw-Beijerland – Hans Broersen stopt als voorzitter van NBSVV. Broersen, 15 jaar in diverse functies actief bij de zaterdag vierdeklasser, was voorstander van een fusie met Piershil en Goudswaardse Boys.

Op de site van NBSVV laat Broersen het navolgende optekenen. “Zoals algemeen bekend is mijn toekomstvisie een grote sterke fusieclub op een nieuw complex. Dit zou naar mijn mening de problemen als het tekort aan vrijwilligers, spelers en financiën verminderen. Nu dit om wat voor reden dan ook niet doorgaat klopt mijn visie niet meer met de weg die de vereniging inslaat. Het wordt dus tijd dat er plaats gemaakt wordt voor iemand die wel de overtuiging heeft dat hij of zij NBSVV in zijn huidige vorm een goede toekomst kan geven. Ik heb de afgelopen 15 jaar met veel plezier diverse bestuursfuncties bekleed en wil iedereen bedanken voor de prettige samenwerking. Ik heb er lang over nagedacht en besloten om bij de eerstvolgende ledenvergadering terug te treden als voorzitter en alle bestuurstaken neer te leggen.”

De fusie tussen NBSVV, Piershil en Goudswaardse Boys lijkt ver weg. Goudswaardse Boys heeft al laten weten geen trek te hebben in een fusie. Piershil en NBSVV blijven wel in gesprek met elkaar. Ook de SJO Korendijk blijft actief.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren