Rijnmond Werk(t)!: RTV Rijnmond en John de Wolf helpen organisaties bij personeelswerving  

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

REGIO – RTV Rijnmond en John de Wolf slaan de handen ineen en gaan bedrijven helpen waar het vinden van passend personeel een uitdaging is. Onder de naam ‘Rijnmond Werk(t)!’ gaat de oud-voetballer samen met een filmploeg langs bij bedrijven om vlogs en bedrijfsvideo’s te maken, waarin precies naar voren komt waar een organisatie naar opzoek is. De Wolf is sinds enkele jaren dé ambassadeur voor de aanpak van werkloosheid voor het Ministerie van Sociale Zaken.


Zeer gespannen arbeidsmarkt

Op dit moment is er sprake van een zeer gespannen arbeidsmarkt volgens de trendcijfers van het CBS. De economie ontwikkelt zich gestaag en positief, tegelijkertijd stijgt het aantal vacatures met duizenden per week en neemt de spanning op de arbeidsmarkt toe.

RTV Rijnmond en John de Wolf willen met hun expertise bedrijven helpen die problemen in de personeelswerving ondervinden. Dat doen ze door bij bedrijven langs te gaan en daar zakelijke vlogs samen met hen op te nemen. Bedrijven kunnen gebruik maken van de media expertise van RTV Rijnmond en van de expertise van de Wolf vanuit zijn rol als ambassadeur voor de aanpak van werkloosheid.

Personeelswerving 2.0
Vlogs en bedrijfsvideo’s vormen het nieuwe medium om klant- en doelgroepen op een meer indringende wijze te bereiken. In deze korte video’s belichten organisaties zichzelf van verschillende kanten, waarbij de bedrijfsfilosofie en de ervaringen van het personeel worden gedeeld. Zakelijk vloggen: een trend waar elke onderneming gebruik van zou moeten maken. RTV Rijnmond en De Wolf gaan hen daarbij helpen middels deze B-2-B campagne. Meer informatie over de mogelijkheden van ‘Rijnmond Werk(t)!’ is te vinden op www.rijnmond.nl/werk


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren