Gratis proefles Jeugdtheater Hofplein Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Hofplein Theather

OUD-BEIJERLAND – Jeugdtheater Hofplein is voor veel kinderen en jongeren een uniek huis waar ze kennismaken met theater. Waar ze de vrijheid ervaren om zichzelf te zijn. Theater gaat over meer dan alleen spelen op toneel. Of je nou de clown van de klas bent of juist wat stiller en meer op de achtergrond: bij Jeugdtheater Hofplein in Hoeksche Waard verken je grenzen en soms verleg je er nog een ook, want ervaren theatermakers helpen je alles uit jezelf te halen.

Zoek je avontuur, plezier en vriendschappen? De inschrijving voor het nieuwe seizoen is gestart! Je kunt ook eerst nog een proefles volgen op donderdag 20 september bij Jeugdtheater Hofplein Hoeksche Waard om te kijken of theater wat voor je is. Je hoeft je niet op te geven, kom gewoon langs!

Proefles Jeugdtheater Hofplein Hoeksche Waard

Willem van Oranje
Randweg 2
3263 RA Oud-Beijerland 

Donderdag 20 september 2018

  • 6 t/m 8 jaar; 16.00-17.00 uur

  • 9 t/m 12 jaar; 17.00-18.00 uur

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor het nieuwe theaterseizoen 2018/2019 op www.jeugdtheaterhofplein.nl

 

Verbeeld verrijk verwonder – Jeugdtheater Hofplein voor elk kind

Het nieuwe theaterseizoen staat op het punt van beginnen en inmiddels hebben zich al weer een heleboel kinderen uit Hoeksche Waard opgegeven voor de theatercursussen van Jeugdtheater Hofplein in hun eigen gemeente. Er zijn in een aantal groepen nog een paar plekken vrij, waarvoor iedereen die dat leuk vindt zich kan aanmelden. Ervaring is helemaal niet nodig. Aanmelden kan via de website www.jeugdtheaterhofplein.nl, of kom eerst kennismaken en meedoen tijdens de gratis proefles op 20 september a.s.

 

Jeugdtheater Hofplein is er voor élk kind. Het Jeugdfonds Cultuur ondersteunt kinderen voor wie het van huis uit om financiële redenen niet mogelijk is om mee te doen aan een theatercursus. Voor meer informatie hierover zie www.jeugdfondssportencultuur.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren