Help je mee Rotterdam de nieuwe Hoofdstad van Nederland te laten worden ?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op internet kan sinds zondag 26 augustus een petitie getekend worden om Rotterdam de nieuwe hoofdstad van Nederland te maken. Initiatiefnemer Rob Lagendijk wil er minstens 40 duizend handtekeningen mee ophalen. Als dat lukt, moet de Tweede Kamer zich uitspreken over het voorstel om Amsterdam van de troon te stoten.

Teken de petitie

Laten we van Rotterdam de hoofdstad van Nederland maken. Op naar 40.000 steunbetuigingen! Teken hier de petitie

Steun de campagne

Wil je de campagne helpen? Naast het ondertekenen en het delen van de campagne op sociale media, kun je de campagne ook ondersteunen met een donatie.

Waarom dit burgerinitiatief?

Rotterdam vertegenwoordigt het Nederland van de toekomst. Rotterdam is modern, innovatief en de grootste haven van Europa. Rotterdam heeft de ruimte om verder te groeien en Rotterdam wordt in de internationale pers aangeprezen als beste stad van Europa.

Wij willen door het aanbieden van deze petitie het onderwerp op de politieke agenda krijgen. Wij zullen de petitie aanbieden aan de Tweede Kamer der Staten-Generaal wanneer er 40.000 steunbetuigingen zijn opgehaald.

Teken nu en help mee om Rotterdam hoofdstad van Nederland te maken!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren