Echtpaar Wisselaar – Vink uit Nieuw-Beijerland 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Nieuw-Beijerland – Het bruidspaar Wisselaar – Vink was op 30 september 60 jaar getrouwd. Burgemeester Stoop van de gemeente Korendijk heeft meneer en mevrouw Wisselaar een mooi bloemstuk gestuurd.

De bruidegom is een geboren Rotterdammer en zijn echtgenote een geboren Zaanse.

Ze ontmoetten elkaar tijdens vakantie in Oostenrijk en trouwden in Westzaan op 30 september 1958. Zij was coupeuse en hij werd directeur van een stoomketel reparatie bedrijf, elektrisch lasbedrijf en machinefabriek.Via Capelle aan den IJssel, Delfshaven in Rotterdam en Nieuwerkerk aan den IJssel kwam het bruidspaar uiteindelijk in Nieuw-Beijerland te wonen.

Ze kregen twee dochters, twee schoonzonen en vijf kleinkinderen. Mevrouw Wisselaar zorgde voor de kinderen en maakte van haar werk haar hobby. Er zijn heel wat creaties uit haar handen gekomen. Onder andere de trouwjurken van de dochters. Meneer Wisselaar hield zich vroeger bezig met fotografie en later exposeerde hij zijn schilderijen in het gemeentehuis van Oud-Beijerland.

Na pensionering zijn ze veel op reis geweest met de caravan. Vooral naar de zuidelijke stranden. Door ziekte zal dit 60ehuwelijksjaar ook het laatste jaar met elkaar zijn. Met dankbaarheid kijkt het bruidspaar terug op het leven dat ze samen hebben gekregen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren