Sander Boerma uit Numansdorp door naar de halve finale Elite Model Look Nederland 2018

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Sander Boerma uit Numansdorp door naar de finale - Foto Elite Model Look Nederland

TILBURG – Talloze jongens en meisjes bezochten afgelopen zaterdag het Pieter Vreedeplein in Tilburg, om deel te nemen aan de laatste regionale casting van Elite Model Look 2018 waaronder de 22 jarige Sander Boerma uit Numansdorp

Aan het einde van deze casting, zagen 20 jongens en meisjes hun droom uitkomen toen ze werden geselecteerd voor de volgende ronde, de Elite Model Look Nationale Casting op 6 oktober in Amsterdam. “Bij de selectie van de kandidaten wordt, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends. Kortom de voor Elite zo kenmerkende combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid” aldus de Elite Model Look jury.

De geselecteerde kandidaten zijn:

De kandidaten – Foto Sander Boerma uit Numansdorp door naar de finale – Foto Elite Model Look Nederland
NaamWoonplaats
DaimyRenkum
ElineVlijmen
EviTilburg
GigiBreda
IrisSchiedam
Jaap Breda
JeanineMoergestel
JenniferHellevoetsluis
JosninaTilburg
JoyAmsterdam
KaiAlmere
KevinZoetermeer
LukaSchiedam
MaikelDen Dungen
OscarDen Haag
RavenPoppel
SanderNumansdorp
SanneHilvarenbeek
SerinaBeekbergen
SophieEpe

 

Ook was de Elite Model Look catwalk het décor voor een modeshow waarbij verschillende winkels uit Tilburg waaronder Levi’s, Hudsons Bayen Tumble & Dry hun collecties lieten zien. 

Elite Model Look Nederland Experience

Aan het einde van deze Nederlandse tour presenteren ruim 100 geselecteerde kandidaten zich tijdens de nationale casting in de gloednieuwe showroom van Jaguar en Land Rover dealer Kimman in Amsterdam.  20 finalisten, waarvan 10 jongens en 10 meisjes, worden hier geselecteerd om door te gaan naar de Elite Model Look Nationale Finale.

Tijdens een intensieve bootcamp in een van de Dutchen luxe vakantie parken en de Goldwell Academy te Amsterdam worden de finalisten optimaal voorbereid op de Nationale Finale aan de hand vantrainingen, workshops, fotoshoots en advies van professionals uit de wereld van fashion, beauty en gezondheid.

De nationale finale vindt plaats op zaterdag 3 november in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de mannelijke en vrouwelijke winnaar een plaats in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-.

Voor de laatste updates, tips en nieuwtjes kan je ook terecht op:

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren