Hoe leuk is jouw dorp? Vertel het met een tekening!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Wat maakt wonen in jouw dorp zo fijn? Zijn er leuke dingen te doen? Kortom: wat vind je leuk aan jouw dorp? Dat willen wij graag van je weten. Maak van jouw idee een mooie tekening en misschien win je wel een toffe prijs!

Wat kun je winnen?
De vijf mooiste tekeningen winnen een bijzondere versie van Monopoly: een spel over jouw eigen Hoeksche Waard! De maker van de allermooiste tekening wint een uitje met zijn of haar groep. Waarheen? Dat is nog een verrassing… we verklappen alvast wél dat het in je eigen Hoeksche Waard is! Van de ingezonden tekeningen maken we één groot kunstwerk. Dit kunstwerk onthullen wij tijdens het Waardmakers Festival op 29 november aanstaande.
 
Hoe doe je mee?
Maak een originele tekening waarmee je laat zien waarom het fijn wonen is in jouw dorp of in jouw omgeving. Het leuke is: je mag tekenen wat je wilt: over je (sport)vereniging, de natuur, de buurt waarin je woont… jij mag het bedenken!

Maak je tekening op een wit vel papier (A4 formaat). Het liefst hebben we duidelijke kleuren en lijnen, zodat we er samen met de andere inzendingen een mooi, kleurrijk kunstwerk van kunnen maken!
 
Lever je tekening vóór 1 november a.s. in.

  • per post:                    SOHW, antwoordnummer 31, 3290 VB, Strijen
  • per e-mail:                 mail een scan van je tekenng naar [email protected]

Schrijf op de achterkant van je tekening je naam, woonplaats, leeftijd en het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken.

Veel succes met je tekening, wij zijn erg benieuwd wat je gaat maken!
 
Een deskundige jury beoordeelt alle tekeningen. De jury maakt de winnaars bekend tijdens het Waardmakers Festival. Hier vind je het wedstrijdreglement.
 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren