Bres Accommodaties neemt Restaurant Binnenmaas over op het Recreatieoord Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Wout en Brenda Viergever gaan genieten van andere dingen in het leven

Mijnsheerenland Met ingang van 1 januari 2019 zal de exploitatie van Restaurant Binnenmaas worden overgenomen door BRES accommodaties BV. Na 26 jaar en 3 maanden hangen Wout en Brenda Viergever het spreekwoordelijke dienblad aan de wilgen en willen gaan genieten van de andere dingen in het leven melde het Restaurant in hun nieuwsbrief aan hun klanten.

Het restaurant zal grondig worden verbouwd en is daarom gesloten van januari tot ca. mei 2019. Na de heropening bent u weer van harte welkom in het restaurant en kunt u de voor u vertrouwde gezichten van onze medewerkers verwachten. Het Pannenkoekenhuis Peter Pan zal in 2019 gewoon geopend zijn.

Bres Accommodaties is actief in het managen van recreatief vastgoed zoals Recreatieoord Binnenmaas en het overdekte Zwembad De Wellen. Met de specialistische kennis van zowel het dagelijks management als de zakelijke kant van het recreatiebedrijf, vervult ons team deze dienstverlening geheel volgens budget – of beter.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren