Piershil verliest bij Pernis

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PERNIS – Na een 4-0 ruststand heeft Piershil 1 met 6-0 verloren van Pernis. ,,Vandaag wederom veel geleerd en hard gewerkt. En een uitstekende scheidsrechter Lindhout, dat mag ook wel eens worden gezegd”, zo sprak Piershil-trainer Cor van Ruiven na afloop.

Dat de derde klasse veel te hoog gegrepen is voor zijn onervaren ploeg bleek vanaf het startsignaal. Piershil werd ver terug gedrongen en binnen 5 minuten was het 1-0. Halverwege was het duel met vier goals verschil al lang gespeeld. In de tweede helft veranderde weinig aan het spelbeeld, al hadden Hidde Wittmer en Jaffeson met wat geluk de hatelijke nul kunnen wegwerken. Met nog twee treffers van de thuisclub werd de uitslag op 6-0 bepaald, in de derde helft was de ploeg van Van Ruiven zoals inmiddels gebruikelijk oppermachtig.

Opstelling Piershil: Jasper de Kok, Casper Schoonderwoerd, Jacco Vink, Jesse Colijn, Justin van der Horst, Jaffeson, Neto (46. Kevin Wolf), Wouter Naaktgeboren, Hidde Wittmer, Remco Veerman, Robin Roest (46. Diego, 80. Dimitri den Tuinder).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren