Waanzinnig Hoekse Bierfest 2018 aan de Broekseweg in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Archieffoto Bierfest 2018 in Strijen

STRIJEN – Met weer een uitverkocht editie is het Hoekse Bierfest dit jaar een enorm fantastisch en geslaagd evenement geweest. Niet alleen de verhuizing van het evenement van Westmaas naar de Broekseweg in Strijen,  maar ook de ambiance op het festivalterrein heeft hieraan bijgedragen.

Door de nieuwe opzet in Strijen konden nog meer gasten van het Hoekse Bierfest genieten. Vanaf 16.30  uur kwamen de bezoekers traditiegetrouw in Lederhosen en Dirndl’s  het terrein op en barste het feest los. De goede sfeer, de inrichting van de nieuwe feestlocatie, de line up van talloze Duitse artiesten en natuurlijk het bier , maakte dat de inmiddels de 6eeditie van het Hoekse Bierfest, top èn een succes was.

De datum voor Het Hoekse Bierfest in 2019 is inmiddels bekend. Op zaterdag 5 oktober 2019  kan iedereen er weer bij zijn!  De kaartverkoop is inmiddels gestart en de eerste kaarten zijn alweer verkocht, zorg dat je op tijd bent en bestel je kaarten nu al voor 2019 via www.hoeksebierfest.com.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren