Kinderspeelparadijs Avontura Oud-Beijerland bestaat één jaar, dus dat betekent feest! 

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Op zaterdag 13 oktober bestaat kinderspeelparadijs Avontura Oud-Beijerland één jaar. Vandaar dat mascotte Okke de Beer deze verjaardag groots zal vieren. De hele dag door worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de aanwezige kinderen. 

Denk aan pannenkoeken versieren en een kinderdisco. Verder zullen ook twee vriendjes van Okke, Elsa en Spiderman, langskomen om met de kinderen te dansen en op de foto te gaan. Voor Okke’s Verjaardag hoeven vooraf geen kaarten gekocht te worden. Er wordt een normale entreeprijs van €7,95 gehanteerd voor de kinderen. Volwassenen en baby’s zijn gratis. Verder zijn er op die dag leuke horeca aanbiedingen, zoals twee Margherita pizza’s voor de prijs van één. Daarnaast zijn veel producten voorzien van een leuk Okke logo.

Op zaterdag zullen de normale openingstijden worden gehanteerd, dus is Avontura van 10 tot 18 uur open. De activiteiten vinden plaats tussen 11.30 en 16.30 uur. Kom jij ook?

Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van Avontura Oud-Beijerland: www.facebook.com/avonturaoudbeijerland

Avontura Oud-Beijerland
Laurens Janszn. Costerstraat 7b
3261 LH  Oud-Beijerland
 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren