Een gezellige boottocht als bedankje aan alle vrijwilligers die hun werk uitvoeren in de gemeente  Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Binnenmaas – Op 10 november organiseert Welzijn Hoeksche Waard in opdracht van de gemeente Binnenmaas een gezellige boottocht als bedankje aan alle vrijwilligers die hun werk uitvoeren in de gemeente  Binnenmaas. Omdat elk jaar een aantal van ongeveer 250 vrijwilligers aanwezig is op de vrijwilligersdag werd in eerste instantie ook uitgegaan van dit aantal op de boot. De organisatie is echter verrast door het enorme aantal aanmeldingen!

In overleg met de gemeente en op verzoek van wethouder Arie Mol is besloten om nu nog een extra boot mee te laten varen, om iedereen de gelegenheid te bieden mee te varen! Dat betekent dat de vrijwilligers die al op de wachtlijst staan alsnog mee kunnen. Ook de aanmeldingen die de komende dagen nog binnenkomen kunnen mee.

Het maximum aantal passagiers op de boten is echter 500. Als dit aantal is bereikt kan er helaas echt niemand meer mee!

We vragen u zich persoonlijk op te geven op e-mailadres: [email protected] onder vermelding van naam en telefoonnummer en waar u vrijwilligerswerk doet.

Met het inschrijven voor deze dag verklaart u zich akkoord met het bewaren van uw gegevens voor de duur van dit evenement. Wij bewaren uw gegevens zorgvuldig en verwijderen ze daarna uit ons bestand.

Heeft u geen e-mail dan kunt u bellen op ma-di- en  donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur, telefoonnummer: 088-7308900.

Als uw aanmelding is bevestigd ontvangt u een boardingpass. Deze pass is persoonlijk en niet uitwisselbaar. Ook is het meenemen van introducees niet mogelijk.

Aanmelden kan nog tot 1 november, zolang er plaats is. Daarna is de mogelijkheid om nog aan te melden echt gesloten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren