Goudswaardse Boys verliest met grote cijfers

GOUDSWAARD – Afgelopen zaterdag liep Goudswaardse Boys forse averij op. Dat het zo’n grote zeperd zou worden zag er in de eerste helft niet naar uit.

Na drie minuten tastte doelman Jeremy Dijkstra na een hoge voorzet van Goudswaarder Marco van der Ree Doolaard mis en kon Robin Verhoeven simpel binnentikken. Tot verbazing van vriend en vijand werd deze glaszuivere treffer echter door de arbiter geannuleerd wegens “keeper aanvallen”. De Boys waren hierdoor even niet bij de les en daarvan profiteerde bezoeker Djim Kammerman optimaal door na een knappe solo 0-1 te laten aantekenen. De Dordrechtse formatie leunde hierna op de solide defensie en beperkte zich tot enkele niet ongevaarlijke tegenstoten. De ploeg van trainer Leo Tol draaide de duimschroeven aan, maar faalde –haast traditioneel- in de afwerking. Onder anderen Robin Verhoeven, Floris van der Weijden en Ricardo Hoogwerf wisten met de doelrijpe kansen geen raad.

Na de thee was het vertoonde spel een spiegelbeeld van de eerste helft. GSC/ODS domineerde en liep door doelpunten van Wesley van de Wiel in de 60ste en 70ste minuut uit naar 0-3. De thuisclub kon hier maar weinig tegenover stellen. Met name Djim Kammerman bezorgde de Goudswaardse defensie handenvol werk en bepaalde vijf minuten voor tijd de einduitslag op 0-4.