Pomade-Online Barbershop x Supply Store zet zich in voor ouderen in een glazencontainer tijdens kerstmarkt in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Pomade-Online Barbershop x Supply Store gaat zich dit jaar sterk maken voor de ouderen in de Hoeksche Waard. De mensen die ons land sterk gemaakt hebben verdienen het om eens extra in het zonnetje te worden gezet, zeker tijdens de koude Kerstdagen.

Omdat het ons persoonlijk erg aan het hart gaat hoe deze mensen de laatste jaren van hun leven moeten slijten hebben wij besloten een warme actie voor deze mensen te organiseren aldus eigenaar Lennart Dorsman.

Tijdens de Kerstmarkt in Oud-Beijerland, die gehouden zal worden op 7 & 8 december, gaan wij samen met andere barbers knippen in een speciaal ingerichte glazen container.

Deze container zal geplaatst worden op een prominente plek in het centrum van Oud-Beijerland. Wij zullen ervoor zorgdragen dat 100% van de verdienste tijdens deze dagen ten goede zal komen aan de ouderen binnen verzorgingstehuizen in Oud-Beijerland.

Online doneren kan ook via deze link


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren