Strijen verliest nipt van koploper Neptunus Schiebroek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

SCHIEBROEK – In de eerste helft heersten de keepers Angelo Spanjaart en Natoe dos Santos en hadden zij beiden de hulp van de lat nodig om niet de bal uit het net te hoeven halen en Strijen in een flipperkastsituatie ook de paal als redding had.

De beslissing viel in de 60e minuut.   Na slordig Strijens balverlies bij een aanval schakelde Neptunus-Schiebroek razendsnel om en kopte Leroy van Bueren de voorzet van Machiel Lourens binnen.

In de slotfase probeerde Strijen nog minimaal er een gelijkspel uit te slepen maar twee afstandsschoten van Rik Bakker eindigden naast het doel van de koploper.

In een matige wedstrijd was scheidsrechter Groenendijk uit Sommelsdijk de uitblinker; zonder een kartonnetje te trekken leidde hij de wedstrijd superieur.

A.s. zaterdag ontvangt de Strijense Technische Unie equipe mede-koploper DCV aan de Strijense Sportlaan  en sluit voor de winterstop af tegen Sparta.  Geen gemakkelijk programma voor het op de 9e plaats gekomen Strijen.

Samenvatting wedstrijd door Martijn Domburg van Neptunus Schiebroek:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren