Starten met (meer) bewegen in 2019? Dat kan in de Hoeksche Waard met wekelijkse en maandelijkse wandelingen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – 2019 goed beginnen? Bewegen is dan een prima idee en samen bewegen is nog leuker! Komt u er niet toe om regelmatig een uurtje te wandelen? Of vind u het prettiger om samen te wandelen? Welzijn Hoeksche Waard heeft in samenwerking met Gezond Natuur Wandelen een aanbod van vaste wekelijkse en maandelijkse wandelingen door de gemeente Hoeksche Waard.

Elke dinsdag start er een wandeling om 10.15 uur bij Theetuin de Koffiemolen, Molendijk 4 in Puttershoek en elke vrijdag om 10.00 uur bij de Open Hof, W. van Vlietstraat 2a (ingang Laningzijde) in Oud-Beijerland. Elke eerste zondag van de maand staan de vrijwillige wandelbegeleiders van Gezond Natuur Wandelen om 15.00 uur voor u klaar bij het Nationaal Landschap Centrum op Veerweg 1 in Numansdorp om met u een mooie wandeling  te maken. Aanmelden om mee te wandelen is niet nodig.

De wandelbegeleiders zoeken een mooie route uit en wandelen een uur op een rustig tempo (circa 3 km per uur). Onderweg is er altijd wel iets te vertellen over wat men ziet. Na afloop is er gelegenheid om samen nog iets te drinken. De wandelingen zijn gratis, alleen de eventuele versnaperingen na afloop zijn voor eigen rekening.

Lijkt het u fijn om anderen te helpen om (meer) in beweging te komen? Doe dan mee als vrijwillige wandelbegeleider met Gezond Natuur Wandelen. Wij zoeken nog mensen voor de wandelingen in Numansdorp, Oud-Beijerland en een nieuw op te zetten wandeling in Strijen. Het aantal keren dat u beschikbaar bent bepaald u zelf. Wandelbegeleiderscursussen behoren tot de mogelijkheden.

Bel of mail met Bianca den Ouden, via 06-45653886 of [email protected] en kijk op www.gezondnatuurwandelen.nl

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren