Benefietconcert voor de Dorpskerk Westmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Archief

Westmaas – Op 8 februari a.s. organiseert de Stichting Vrienden Dorpskerk Westmaas een benefietconcert in de Dorpskerk van Westmaas.  Het programma “Alleen mijn hart” van Joost Pieters (die opgroeide in Westmaas) en Stefan Fokker varieert van theatrale gitaar- en pianoliedjes tot swingende funky en jazz songs. Gastmuzikant Franklin Schieman (saxofonist bij Bløf) zal met zijn virtuoze bijdragen het duo aanvullen.  Pieters en Fokker hebben een sterk uiteenlopende muzikale achtergrond: Joost schreef altijd vooral luisterliedjes en maakte diverse soloplaten, Stefan kwam uit de wereld van de rocks en de experimentele muziek.

Het concert begint om 20.00 uur en zij zullen twee keer een half uur optreden.Toegangskaarten á  € 10,00 kunnen besteld worden via de website www.vriendendorpskerkwestmaas.nl.De opbrengst van deze avond is bestemd voor komende werkzaamheden aan het interieur van de Dorpskerk van Westmaas.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren