Evensong Hoeksche Waard doneert aan goede  doelen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – In de afgelopen Adventsperiode konden geïnteresseerden op 4 avonden verspreid over de Hoeksche Waard weer genieten van een Evensong.

Tijdens deze tweede editie waren de kerken in Puttershoek, Maasdam, Westmaas en Mijnsheerenland nagenoeg weer vol. Sinterklaasavond vormde hier geen uitzondering op. De koren presteerden naar verwachting en de reacties van bezoekers waren louter positief. Een derde editie in 2019 valt te verwachten.

Toegang voor de avonden was gratis, aan het einde was er wel een collecte. De balans is opgemaakt en na verwerking en verrekening van alle kosten is er een batig saldo. De organisatie heeft besloten om dit per deelnemende kerkgemeente te schenken aan een goede doelenorganisatie.

Na overleg met de kerken is besloten te doneren aan de volgende goede doelen: Rode Kruis, Kika Stichting Kinderen Kankervrij en tenslotte Unicef (ten behoeve van Kinderen op de vlucht).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren