Felicitatie bezoek door Wethouder Paul Boogaard aan Maevie en haar ouders die de eerste geboorteaangifte deden in de Gemeente Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Heinenoord – Op 3 januari 2019 zag Maevie het levenslicht in Heinenoord. Diezelfde dag nog deed vader Jesper geboorteaangifte bij servicepunt Oud-Beijerland. De nieuwe wereldburger bleek niet de allereerste baby van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard te zijn, maar de snelle handeling van Jesper leverde wel de eerste officiële geboorteaangifte op.


Reden voor wethouder Paul Boogaard en Meike Lucas, teammanager Publiekszaken & Frontoffice, om een felicitatiebezoek te brengen. Blij verrast heet moeder Méve de bezoekers welkom, waarna een geanimeerd gesprek ontstaat met – hoe kan het anders – baby Maevie in de hoofdrol. Onwetend van dit alles slaapt de pasgeborene jaloersmakend onverstoorbaar en prinsheerlijk verder. Wij komen uit Rotterdam, maar wonen met ontzettend veel plezier in Heinenoord, vertelt de kersverse moeder enthousiast. Het is duidelijk: voor Jesper en Méve is gemeente Hoeksche Waard een mooie plek om met hun kinderen Naoì en Maevie te wonen. Woorden die wethouder Boogaard uiteraard uit het hart zijn gegrepen!

Foto Gemeente Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren