Eerste omgevingsvergunning Hoeksche Waard voor T.T.I. (internationale bandengroothandel in Numansdorp)

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente Hoeksche Waard

NUMANSDORP – Uit handen van Arina de Vries van de Gemeente Hoeksche Waard ontving Peter-Alexander van ‘t Hof, directeur van T.T.I. (internationale bandengroothandel in Numansdorp) op donderdag 24 januari de eerste omgevingsvergunning van de gemeente Hoeksche Waard.

De omgevingsvergunning is  voor het plaatsen van stellingen voor bandenopslag in het bedrijfspand gevestigd in Numansdorp.

Over T.T.I

Tyre Trading International (T.T.I.), opgericht in 1988, is een internationale bandengroothandel in autobanden, SUV / 4×4 banden, bestelwagenbanden en vrachtwagenbanden. T.T.I. biedt een 24-uurs service naar zijn klanten in de Benelux en Noord-Duitsland vanuit het eigen magazijn in Numansdorp en de twee andere bedrijven: van Aalderen Twen-Tyre in Nederland en Reifen Kraft werk GmbH in het Ruhrgebied in Duitsland.

T.T.I. is een bedrijf dat staat voor toewijding en passie en de wil om verder te groeien in alle segmenten binnen het bedrijf en de business.

 

 

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren