Bres Accommodaties neemt de gemeentelijke Binnensport accommodaties in Oud-Beijerland over.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De Boogerd in Oud-Beijerland

HOEKSCHE WAARD – De gemeentelijke binnensport accommodaties in Oud-Beijerland worden sinds 2011 geëxploiteerd door Sportfondsen Oud-Beijerland bv,  Ondanks dat de overeenkomst met SFOB, in 2016 met vijf jaar is verlengd, stopt SFOB op 31 januari 2019 met de exploitatie.  In de gemeenteraad van dinsdag 29 januari is het voorstel om de binnensport accommodaties per 1 februari over te dragen aan Bres Accommodaties B.V.

Als de gemeenteraad van de Hoeksche Waard instemt met het voorstel neemtBres Accommodaties B.V het beheer over van De Boogerd, De Lindenhoeve, Carla de Liefde, Oosterse Gorzen en Het Paradijs in Oud-Beijerland.  Voor de betrokken personeelsleden heeft Sportfondsen in samenwerking met de gemeente Oud- Beijerland en BRES op 14 december 2018 een informatiebijeenkomst gehouden.

Tussen de gemeente Hoeksche Waard en BRES is er vanaf 1 januari 2019 een bestaande relatie en opdracht voor de exploitaties van vooral de voormalige gemeente Binnenmaas; de exploitaties van Oud-Beijerland worden hieraan dan toegevoegd.

U kunt de raadsvergadering van de gemeenteraad volgen via https://hoekschewaard.raadsinformatie.nl waar tevens ook de agenda en stukken zijn in te zien.

Voor meer informatie over Bres Accommodaties bezoekt u www.bresaccommodaties.nl

 

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren