Uniek in de Hoeksche Waard: De Beers Cross 3-luik!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Roparun team 92 ‘Binnenmaas Run for Life’ organiseert in januari, februari en maart een prachtig hardloopevenement in de Hoeksche waard waar de Binnenmaas, Het Hellegat en het mooie eiland de Tiengemeten wordt aangedaan!


Roparun team 92 heeft na de succesvolle vorige edities, De Beers Cross 3-luik ook dit jaar op haar programma staan. Na de eerste cross, januari jongstleden, waar 150 enthousiaste deelnemers aan de start stonden. Staan er nog twee crossen op het programma, 17 februari 2019 op Het Hellegat waar er een nieuwe route is uitgezet. En 24 maart 2019 op het eiland Tiengemeten waar de lopers tussen de ossen en de onbeschrijfelijk mooie natuur lopen.
De Beers Cross 3-luik is een evenement voor jong en oud, waarbij alle opbrengsten gaan naar Stichting Roparun.

De afstanden die gelopen worden zijn 5 of 10 kilometer, start 5 kilometer 10:30 en de start van de 10 kilometer is 11:15. Voorinschrijven kan via inschrijven.nl en na inschrijven kan op de dag zelf tot een half uur voor de start.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren