Radio Hoeksche Waard blikt vooruit op de Roparun

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

PUTTERSHOEK – Vanaf maandag 11 februari gaat Radio Hoeksche Waard iedere maandagavond van 20.00u tot 21.00u een Roparun-voorbeschouwingsprogramma maken. Elke maandagavond komen er twee Hoekschewaardse teams naar de studio en met hen blikken we vooruit op de Roparun 2019, die gehouden zal worden in het Pinksterweekend van 8 t/m 10 juni.

Wat komt er allemaal bij kijken om een goed en volwaardig Roparun-team te maken?, hoe zit het met de catering?, hoe krijg je het geld bij elkaar? Zomaar een aantal vragen waarop u het antwoord krijgt!

Luister dus, vanaf 11 februari, iedere maandagavond van 20.00 u tot 21.00 u naar de Roparun-voorbeschouwing.

Hoe te beluisteren?

Radio Hoeksche Waard beluister je via de FM uitzendband, via de kabel, via KPN Internet aanbieders en via Internet via www.omroephw.nl

Kabel
Heb je een kabelaansluiting van Ziggo beluister je Radio Hoeksche Waard via analoog (coax) op FM 105.9,  digitaal via de Mediabox op kanaal 80 en als je de Horizon gebruikt op kanaal 880.

Internet providers
Radio Hoeksche Waard beluister je via de volgende Internet providers:

  • XS4All, Telfort, andere KPN aanbieders via kanaal 1058

FM uitzendband (ether)
Radio Hoeksche Waard is ook via de FM band in de auto of op een transistorradio te ontvangen. Hiervoor heeft de omroep twee zenders opgesteld staan in de Hoeksche Waard. De hoofdzender staat in Puttershoek en zendt uit op FM 96.0. Zie hieronder het uitzendgebied. Er is nog een steunzender in Zuid-Beijerland  op FM 105.5.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren