Binnenmaas trekt Marco Jalink aan als hoofdtrainer

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Maasdam – Gisterenavond heeft Marco Jalink (45) nu nog trainer van hoofdklasser Xerxes-DZB  in aanwezigheid van voorzitter Arjon van der Giesen en bestuurslid technische zaken Gerard Leggedoor, het contract ondertekend om met ingang van het nieuwe seizoen 2019/2020 de eerste selectie van FC Binnenmaas onder zijn hoede te nemen. 
 

De vacature die was ontstaan door het aankomend vertrek van Fop Gouman is hiermee in een korte tijd weer ingevuld en dat stemt het bestuur tot tevredenheid. Marco heeft gisterenavond ook al kennis gemaakt met een groot deel van de stafleden. Ten aanzien van zijn voetbal- en trainersverleden is te melden dat hij ruime ervaring heeft opgedaan in zowel het amateur- als betaald voetbal. Momenteel is hij trainer bij de hoofdklasser Xerxes-DZB. 
 
In het dagelijks leven is Marco sinds jaren een succesvol horeca-ondernemer. Beiderzijds zien we uit naar een succesvolle samenwerking.  

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren