Elke dag op avontuur met vriendjes tijdens de voorjaarsvakantie bij Kibeo

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Hoewel het nog volop winter is, zijn wij alweer aan het aftellen tot de voorjaarsvakantie! Want dat betekent VakantiemiX; het vakantieprogramma op de BSO-vestigingen van Kibeo. Dat belooft weer een gave en gezellige voorjaarsvakantie te worden!

Altijd een leuke, uitdagende dag

Tijdens de VakantiemiX is er elke dag een verrassend programma boordevol knutselen, buiten spelen en creatieve activiteiten. Van smoothies blenden tot aan fotolijstjes maken en van dansen tot vlag veroveren; er is genoeg te beleven!

Op avontuur in natuur
De Wiedewei-vestigingen, de groene BSO binnen Kibeo, hebben een eigen programma, de Groenmix. Lekker buitenspelen, groen rommelen. Iedere dag staat er een verrassende activiteit op het programma. Wat dacht je van natuurlijke materialen verzamelen om mooie knutsels mee te maken, coole natuurspelletjes, een recycle dag en nog veel meer.

Ook kinderen die gewoonlijk niet naar de BSO komen, zijn welkom om mee te spelen tijdens de VakantiemiX. Benieuwd geworden naar alle activiteiten? Het complete programma vind je op kibeo.nl.

Over Kibeo
Kibeo is een kinderopvangorganisatie in Zuidwest-Nederland waar kwaliteit en flexibiliteit voorop staat. Onze medewerkers werken elke dag met veel plezier op de 120 vestigingen verspreid over Zeeland, Goeree-Overflakkee, de Hoeksche Waard en Barendrecht. Opvang hoort tijdens de vakantie extra leuk te zijn, daarom vieren wij op de BSO de VakantiemiX. Wij bieden elke schoolvakantie allerlei gave, creatieve, sportieve en vooral gezellige activiteiten aan voor schoolkinderen. Zo is elke vakantiedag bij Kibeo een feestje!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren