CDA lijsttrekker Leo Stehouwer stelt vragen over het niet plaatsen van verkiezingsborden in de gemeente Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto van mobiele verkiezingsborden in Rotterdam. - Foto Leo Stehouwer

Hoeksche Waard – Deelnemende partijen aan de provinciale- en waterschap verkiezingen zijn verbolgen over het feit dat de nieuwe gemeente Hoeksche Waard geen verkiezingsborden of bordbusters, zoals bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen plaatst. CDA lijsttrekker Leo Stehouwer voor de waterschap verkiezingen heeft hier opheldering over gevraagd bij de gemeente Hoeksche Waard.

Naast het veel moeite kost om in contact te komen met de verantwoordelijke bij de gemeente is er veel onduidelijkheid over wat wel en niet mogelijk is. Stehouwer is teleurgesteld, hij heeft meer dan 30 jaar posters geplakt voor diverse verkiezingen en denkt dat het bij een grotere gemeente juist beter geregeld zal zijn. Er resteert nu niet anders dan sandwichborden te plaatsen. Dit geeft onnodig veel verstoring van het straatbeeld volgens Stehouwer, daarnaast is dit een forse aanslag op het beperkte budget van politieke partijen.

Stehouwer doet het voorstel om bij Rotterdam of Dordrecht te informeren hoe het ook kan. Voor de organisatie van de waterschap verkiezingen ontvangt iedere gemeente een bedrag van de waterschappen. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren