Gelijkspel voor Goudswaardse Boys

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Sander Schilperoort

Goudswaard – Afgelopen zaterdag speelden Goudswaardse Boys en Hekelingen eindelijk de laatste partij uit de eerste periode. Evenals vorige week kwamen beide ploegen een puntendeling overeen.

Aan beide zijden hoefden de keepers slechts sporadisch in actie te komen. Na vijf minuten pareerde Hekelingen-doelman Jordi Dijkshoorn een kopbal van Goudswaarder Floris van der Weijden en aan de overzijde moest keeper Bryan Huijzers gestrekt na een gedevieerde inzet van Sam Weeda. Op slag van rust was Darwyn Pennock dicht bij een Goudswaardse voorsprong, maar zijn schot vanuit een lastige hoek verdween over het doel.

In de tweede helft waren de betere mogelijkheden voor de bezoekers uit Hekelingen, maar zij mochten niet mopperen toen een vrije trap van Joeri Heistek op een haar na hun doel miste. Namens Hekelingen waren Sajo Sabic en Roan Jansen gevaarlijk, maar zij wisten doelman Bryan Huijzers niet te passeren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren