Poppentheater in meivakantie

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland Op woensdag 1 mei organiseert Cultuurpower twee Poppentheater-voorstellingen; ‘Op de Boerderij’ in Oud-Beijerland voor kinderen van 2 tot 8 jaar, door Poppentheater Madelief.

‘Oma Anemoon heeft een cadeautje voor Madelief gekocht. Een heel mooi boek! Het boekje heet “We hebben er een geitje bij”. Dan gaan Madelief en Teuntje samen naar de kinderboerderij. Op de kinderboerderij is het feest. Er is een lief, klein geitje geboren. Alle dieren komen kijken…’

Een leuke, muzikale poppenkast voorstelling voor de allerkleinsten, met een knipoog naar prentenboek “We hebben er een geitje bij”. Dat wordt een gezellige beestenboel!

De voorstellingen vinden plaats in de Oude Bijlschool (Bijl 1, bij Up Social Club) en hebben dezelfde inhoud. Voorstelling A start om 10.15 uur, voorstelling B om 11.30 uur.  Beide voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

Een kaartje kost 5 euro. Ook ouders/verzorgers die mee naar binnen gaan dienen een kaartje te kopen.   Reserveer je kaartje(s) via [email protected]en geef hierbij aan of je naar voorstelling A of B komt en met hoeveel volwassenen/kinderen. Meer info via www.facebook.com/cultuurpowerof de mail.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren