Koningsspelen Hoeksche Waard voor 1500 kinderen uit Numansdorp en Oud-Beijerland, Een gouden samenwerking tussen de combinatiefunctionarissen van de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Doortje de Boer en Kirsten Bakker van Hoeksche Waard Actief organiseren de Koningspelen voor de scholieren uit Oud-Beijerland en Numansdorp
HOEKSCHE WAARD – Vrijdag 12 april staat helemaal in het teken van de landelijke Koningsspelen. Ook in de HoekscheWaard wordt deze dag feestelijk gevierd, waar in Oud-Beijerland en Numansdorp in totaal 54 schoolklassen van 12 basisscholen bijeenkomen voor een spectaculaire sportdag. Op beide locaties wordt het evenement geopend door Wethouder Paul Boogaard, waarna alle kinderen gezamenlijk de aftrap geven met het dansen van de Pasapas, het nieuwe Koningsspelenlied van Kinderen voor Kinderen.
 

De kinderen kunnen niet wachten om te beginnen aan de drie clinics waarbij de klas is ingedeeld. De clinics worden aangeboden door een van de 27 verenigingen en sportaanbieders die dit evenement mogelijk maken. De samenwerking met deze vele partners maakt de Koningsspelen tot een succes en een geweldige beleving voor de kinderen uit de Hoeksche Waard. 
 
Daarnaast is dit voor de verenigingen natuurlijk ook een mooie kans om hun, wellicht nog onbekende, sport onder de aandacht te brengen en extra te promoten. Een win-win situatie! Combinatiefunctionarissen Doortje de Boer en Kirsten Bakker van Hoeksche Waard Actief zijn ontzettend trots op de samenwerking met al deze partijen en werken momenteel nog aan de laatste voorbereidingen voor 12 april.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren