Wie wordt de Zuid-Beijerlander van het jaar?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

De 3 genomineerden die kans maken om Zuid-Beijerlander van het jaar te worden zijn bekend. Deze wedstrijd is opgezet door de Oranjevereniging Zuid-Beijerland.Stemmen kan via de website:https://www.oranjeverenigingzbl.nl/verkiezing/

Marjo Oosterhuis:

Marjo is de initiatiefneemster en grote inspirator van de Passiewaard. Ook in haar werk bij het Leger des Heils stond ze altijd klaar voor anderen.

Gewoon een mooi mens met een heel groot hart!

Walter van den Hoogen:

Walter is iemand die er niet van houdt in de spotlight te staan; hij acteert liever op de achtergrond. Tegelijkertijd is hij iemand die het verdient om eens op de voorgrond te verschijnen door in het ‘zonnetje gezet te worden’. Walter zet zich – naast zijn full time baan – 7 dagen per week in voor ZBVH en deinst nergens voor terug. Naast vele jaren als trainer en leider actief geweest te zijn, zet hij zich nu volop in voor alles wat met onderhoud te maken heeft. Als clubman van ZBVH verdient hij daarom ook een nominatie voor “Zuid-Beijerlander van het jaar”.

 

Karin van der Heiden:

Karin doet onwijs veel voor de kinderen uit Zuid-Beijerland. Ze organiseert het hele jaar door leuke activiteiten voor de kinderen in de Jor. Daarnaast doet ze veel voor voetbalvereniging ZBVH.

Ook zet ze zich elk jaar in voor de Oranjevereniging.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren