Stempassen? Ja we mogen binnenkort weer stemmen…

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – De eerste stempassen worden deze week in de Hoeksche Waard weer door de brievenbus gestopt. Maar waarvoor?

De eerstvolgende verkiezingen zijn die voor de het Europees Parlement op 23 mei 2019. De verkiezing van de leden van het Europees Parlement wordt eens in de 5 jaar gehouden. Er bestaat binnen Europa geen uniforme verkiezingsprocedure voor het Europees Parlement. Ook de stemming vindt niet in alle lidstaten op dezelfde dag plaats.

Ik heb mijn stempas nog niet, wanneer krijg ik mijn stempas(sen)?

U ontvangt uiterlijk 9 mei 2019 op uw huisadres uw stempas(sen). Heeft u geen stempas ontvangen of bent u deze kwijt? U kunt bij de gemeente een vervangende stempas aanvragen. Neem hiervoor contact op met team verkiezingen via tel. 14 0186.

U kunt ook persoonlijk langsgaan op een servicepunt. Maak hiervoor een afspraak op het servicepunt van uw voorkeur. Dit kan tot en met woensdag 22 mei 2019, uiterlijk tot 12.00 uur. U krijgt dan direct uw vervangende stempas mee.

Waar kan je stemmen ?

Het overzicht van de ruim 50 stembureau’s in de gemeente Hoeksche Waard staat hier 

Ik wil meer info waar kan ik dat vinden?

Op de website van de gemeente Hoeksche Waard kan je hier alle informatie vinden.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren