Kunstexpositie door Art-designer Leona van Marrewijk bij Looxs Bar en Kitchen Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Bij Restaurant Looxs Bar en Kitchen hangen er al diverse, prachtige en kleurrijke werken van Leona (46) maar in dit bijzondere weekend van vrijdag 10 mei t/m zondag 12 mei 2019 pakt ze uit en worden er nog meer werken van haar tentoongesteld in het restaurant aan de Havendam.De website van Atelier Leona is www.atelier-leona.nl.

Vrijdagavond 10 mei om 17.30 zal Leona, samen met Art- Collector Jon Bruggert, de expositie openen, gevolgd door een (Business) borrel met hapjes en drankjes. U bent van harte uitgenodigd om deze opening bij te wonen. Aanmelden voor de opening is gewenst via [email protected], maar niet noodzakelijk.

Zaterdag 11 mei is Looxs vanaf 12 uur geopend en kan iedereen een kijkje nemen bij de kunstwerken. In de avond zal er een Art Diner worden geserveerd. Reserveringen hiervoor gaan direct via Looxs. Zondag 12 mei is Looxs geopend vanaf 14 uur en kan iedereen weer binnenlopen om de expositie te bekijken.

Er wordt in de middag een High Tea geserveerd (ter gelegenheid van Moederdag). Hier dient ook gereserveerd voor te worden via Looxs.

De Kunstexpositie is gratis toegankelijk!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren