Europese supercar rally StreetGasm 2000 start bij Feyenoord stadion

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

ROTTERDAM- 120 extreme sportwagens starten op 9 juni bij De Kuip in Rotterdam aan Europa’s grootste en extreemste supercar rally ‘’StreetGasm 2000’’. In acht dagen tijd worden meer dan 100 deelnemende teams meegenomen op een 2000 kilometer lange droomdreis langs de mooiste plekken van Europa. Nadat de rally al eerder in Amsterdam is gestart is het deze keer Rotterdam uitverkoren om de grote publieke start te hosten. Vorig jaar was de start van het vlaggenschip van StreetGasm in de Sloveense kustplaats Portoroz en dit jaar is de rally terug op Hollandse bodem en wel in de Maasstad.

 

Op zondag 9 juni komen vanaf 9.30 uur de 120 sportauto’s aan bij De Kuip en staan hier opgesteld totdat om 12.00 uur het startschot klinkt en de deelnemende teams naar hun volgende, nog onbekende, bestemming in Europa rijden. De deelnemende auto’s bestaan onder andere uit een unieke Mclaren Senna, maar ook een bijna 2 miljoen euro kostende Porsche 918 Spyder. Rotterdam wordt overvallen door een leger aan spectaculaire Lamborghini’s, Ferrari’s, Mclarens en Porsche’s. Alsof dit nog niet genoeg is worden de auto’s gewrapt in de meest uitzinnige thema’s en deelnemers gaan verkleed in gestoorde kostuums.

Daarnaast doen er ieder jaar weer een aantal bekende Nederlanders, online influencers en weldoeners mee. Eerder zagen we televisiepersoonlijkheden (Anna Nooshin, JayJay Boske), DJ’s (Sidney Samson, La Fuente) en modellen (Nochtli Peralta Alvarez) aan de start en dit jaar zijn DJ’s La Fuente, Sidney Samsom, Leroy Styles en Youtube bekendheden Gio en Hanwe van de partij. Het publiek heeft de kans om foto’s te maken met de auto’s, deelnemers en bekendheden. De auto’s zijn zonder betaling te bewonderen en voor de liefhebbers zijn er kaarten te koop voor de kick-off party in Club Vie op zaterdag 8 juni.

Sinds het ontstaan zet StreetGasm zich in voor het goede doel en inzet van de rally is dan ook zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel welke zich inzet voor ongeneeslijk zieke kinderen en hun families.

Ben je fan van sportauto’s dan mag je dit niet missen! Zondag 9 juni vanaf 9.30 uur het jaarlijkse supercar spektakel SG2K in Rotterdam!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren