Zuiver Water Avond in de Leeuwenhartschool

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Oud-Beijerland – Het initiatief om een Zuiver Water Bewustwording Avond te houden komt van Sonja Zuidema van Praktijk voor Bewust Leven. Sonja, zelf woonachtig en werkzaam in Oud Beijerland: “Mijn gezin was, net als de meeste mensen, gewend aan het drinken van leidingwater uit de kraan.  Maar in de media horen, zien en lezen we ook regelmatig verontrustende berichten over verontreinigingen van (leiding)water door restanten van medicijnen, pesticiden, hormonen, nano-plastics en chemicaliën. Dat baarde me zorgen. Ik vroeg mij af hoe zuiver of onzuiver ons Nederlandse leidingwater feitelijk is en ging op onderzoek.

Mijn schoonheidsspecialiste, Elise Soffree, van de schoonheidssalon Dermalise op de Oostdijk, vertelde me enthousiast hoe blij ze is met haar Echt Zuiver Water-kraantje. Via haar ben ik in contact gekomen met  Karel Thieme, die zich, als Zuiver Water-ambassadeur, al decennia inzet voor zuiver water.

In mijn gesprek met hem kreeg ik antwoord op mijn vele vragen en werd ik me er, zowel inhoudelijk als zintuiglijk, van bewust hoe groot de verschillen in water kunnen zijn. Mijn vermoedens werden bevestigd. Ook werd duidelijk dat het, op eenvoudige wijze, mogelijk is om over veel zuiverder, gezonder en lekkerder stromend water -uit een apart kraantje- te beschikken dan met het leidingwater wat ik gewend was, het geval is.

In mijn werk als energetisch coach begeleid ik mensen om bewust keuzes te maken die leiden tot een optimale kwaliteit van leven. Daar past echt zuiver water helemaal bij. Net als Elise, heb ik nu zelf ook een Echt Zuiver Water-kraantje en ben daar zo blij mee, dat ik aan iedereen die het horen wil over het zuivere water vertel.” En mijn klanten krijgen uiteraard allemaal een glas zuiver water na de behandeling en thee gezet met dit zuivere water tijdens het coachgesprek. Wat een weldaad voor lichaam en geest. Een aanrader voor iedereen.

Sonja Zuidema heeft Karel Thieme uitgenodigd om een Zuiver Water Bewustwording Avond in Oud Beijerland te verzorgen. Orthomoleculair geneeskundige Jack van Dijk zal een bijdrage verzorgen met als thema Zuiver Water & Onze Gezondheid. 

  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
  • Wie een flesje (leiding)water meebrengt kan dit tussen 19.30 en 20.00 uur laten testen.
  • Iedereen die meer over water wil weten én ervaren is van harte welkom.
  • Datum: Donderdagavond 6 juni
  • Locatie: Leeuwenhartschool, Jasmijnstraat 6, Oud-Beijerland.
  • Start    : 20.00 uur – tot 22.00 uur (Inloop van vanaf 19.30 uur)
  • Aanmelden is mogelijk bij:
  • Sonja Zuidema (e-mail: [email protected])
  • of Karel Thieme ([email protected])

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren