FC Binnenmaas pakt toch nog een punt tegen Alexandria ’66

MAASDAM – Ondanks het harde werken en aantal goede kansen die mannen van trainer Marco Jalink creëerde lukt het pas diep in blessure tijd te scoren.

In de eerste minuten van de wedstrijd was duidelijk welk spel Alexandria ’66 wilde spelen, dat resulteerde voor de gasten ook gelijk na 5 min spelen de eerst goede kans. Gelukkig ging de bal net voor langs.Maar na 18 min was het dan toch raak voor de gastheren, vanaf het middenveld werd de bal diep gespeeld en uiteindelijk kwam de bal middels een voorzet terecht bij Marciano Deekman die de bal fraai achter zijn standbeen kon binnen schieten.Na 34 min gespeeld te hebben kreeg FC Binnenmaas een vrije trap op 30 meter van het doel, die genomen gingen worden door Thomas Oomsen. Hij schoot de bal hard en perfect op het doel maar helaas was het de lat die redding bracht.

Na rust ging FC Binnenmaas vol op zoek naar de aansluitingstreffer. Ze kregen een aantal kansen die helaas niet werden benut.In de 67e min ging trainer Marco Jalink een dubbele wissel toepassen Yannick v.d. Laan en Ricardo Wijsbroek gingen eruit en Daan Leggedoor en Angelo v.d. Spek kwamen erin. Zo wilde de trainer verse aanvallers inbrengen om op zoek te gaan naar die gelijkmaker.

Ondanks dat de tijd ging dringen bleef FC Binnenmaas rustig en werd er keihard gewerkt aan de 1-1. Uiteindelijk viel deze dan toch. In de 93e minuut wordt de bal vanaf links voor gegeven en viel over alles en iedereen heen maar Lorenzo Borsboom wist er toch nog een sprint uit te persen om aan te sluiten en schoot de bal snoeihard binnen.

Uiteindelijk hebben we op verdienste van keihard werken toch nog een punt overgehouden aan deze wedstrijd.