Wouter Joosten nieuwe secretaris Hoeksche Waards Landschap

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Archieftoto

HOEKSCHE WAARD – De vacature die is ontstaan door het plotseling overlijden van secretaris Bob Wiggers binnen het bestuur van de vereniging Hoekschewaards Landschap is ingevuld door oud Binnenmaas wethouder Wouter Joosten. Wouter Joosten was al beoogd kandidaat om Bob Wiggers volgend jaar op te volgen maar dit is nu dus versneld. Het bestuur is heel blij dat Wouter deze functie versneld wil invullen.

Wouter Joosten is een ervaren bestuurder, onder andere als wethouder van de voormalige gemeente Binnenmaas en adjunct directeur van de Kiltunnel. Binnen HWL is hij ook lid van de werkgroep milieu en planologie. Ook kreeg vorig jaar veel media aandacht door de webcam gericht op het buizerdnest in zijn tuin, waardoor het wel en wee van de buizerd familie door iedereen rondom de klok online kon worden gevolgd. De ledenvergadering van HWL zal bij de eerstvolgende gelegenheid worden gevraagd in te stemmen met deze tussentijdse oplossing.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren