Indumij Occasion Center Oud-Beijerland geopend!

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
Marco in de nieuwe showroom vol met occasions in Oud -Beijerland

OUD-BEIJERLAND – Op 1 oktober heeft Indumij het Occasion Center in Oud-Beijerland geopend. Wij spraken met Marco Schoonderwoerd van Indumij.

Marco: ”de Hoeksche waard groeit. Indumij heeft vorig jaar besloten om de activiteiten van verkoop nieuw onder te brengen in Barendrecht, in de prachtige Renault Store langs de A29. Daar kunnen we de klant de optimale aandacht geven en kan er worden proefgereden in alle modellen! In Oud-Beijerland konden we deze service simpelweg niet bieden.”

Sinds 1 oktober heeft de showroom in Oud-Beijerland een nieuwe bestemming gekregen. Marco: “Indumij Occasion Center Oud-Beijerland is een feit. We verkopen hier zeker niet alleen occasions van de merken Renault en Dacia, we richten ons op alle merken in alle prijsklassen. Een gebruikte auto is uniek, hiervan staat er maar één in Nederland. Dat maakt het verkopen van een gebruikte auto ook zo leuk. Mensen komen van ver voor die ene specifieke auto. Je merkt dat de klant zich goed oriënteert op internet. Van groot belang zijn de juiste foto’s van de auto, de juiste prijs en een snelle beantwoording van vragen van de klant.”

Met Indumij Occasion Center Oud-Beijerland voegt Indumij een tweede Occasion Center toe aan het aantal vestigingen. Marco: “We delen de kennis met Breda en soms is het voor een klant uit de regio Hoeksche Waard ook makkelijker dat we een auto uit West-Brabant hierheen kunnen laten komen. Dat stukje service voegen we graag toe!”

Marco is een doorgewinterde occasion specialist. “Ik heb al twintig jaar ervaring in het vak. De laatste jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in de verkoop van occasions. Daarnaast vind ik het contact met mensen gewoon erg leuk. Heel bewust heb ik mijn 06-nummer online gezet. Men kan mij altijd bellen op bereiken op Whatsapp, zelfs in de avonduren!”

Indumij Occasion Center start met een voorraad van 50 occasions. Zeer divers en voor ieder wat wils. Marco: “In de toekomst willen we dit uitbouwen tot 70 à 80 occasions. Belangrijk hierbij vind ik de diversiteit. Als mensen hier binnenkomen wil ik voor ieders vervoersbehoefte een passende oplossing kunnen bieden. Niet alleen op basis van auto maar zeker ook op basis van portemonnee.”

Bij Indumij Occasion Center kun je ook terecht voor onderhoud aan je auto. En, eigenlijk maakt het helemaal niet uit welk merk je rijdt. De werkplaats van Auto Indumij is zo ingericht, dat ieder merk of model welkom is. De monteurs staan te popelen om eens aan een ander merk dan Renault of Dacia te sleutelen.

Ben je één van de eerste kopers bij Marco? Dan ontvang je een tankpas ter waarde van 250 euro. Daarnaast kun je rekenen op een goed en eerlijk advies. En Marco ruilt graag in, dus laat je verrassen bij Indumij Occasion Center Oud-Beijerland! Bekijk hier de occasions!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren