Kinderboekenschrijfster Annet Schaap opent kinderboekenweek op basisschool De Parel in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: De Parel Strijen

Strijen  – Kinderboekenschrijfster Annet Schaap gaf woensdag 2 oktober samen met muzikante Frederike de Winter een boeiende voorstelling over haar boek ‘Lampje’ . Hier won ze vorig jaar de gouden griffel mee!! De leerlingen van groep 5 t/m 8 genoten zichtbaar van het voorlezen van Annet en de muziek die het nog echter en spannender maakte… Deze voorstelling is het begin van het project op school in het kader van de kinderboekenweek met als schoolthema ‘vervoer’.


Komende week zijn er tal van activiteiten in de diverse groepen op de Parel, waaronder ‘de kleedjesmarkt’ waar de leerlingen zelf boeken kunnen kopen en verkopen.

Donderdag 10 oktober is de afsluiting met een projectavond waar een echte kinderboekwinkel is (boekhandel Schouten) Ook staan er oude tractoren op de parkeerplaats, verkopen de leerlingen van groep 8 allerlei landbouwproducten voor het goede doel van de school nl. stichting ‘Het vergeten Kind’ die zich inzet voor kinderen die niet meer thuis kunnen wonen
Iedereen is  welkom op donderdagavond 10 oktober van 18.30-20.00 uur!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren