RAD HW zorgt ook de komende 10 jaar voor de inzameling en verwerking van afval- en grondstoffen in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Vandaag tekenden wethouder Piet van Leenen en RAD-directeur René Huisman een dienstverleningsovereenkomst zodat het RAD HW ook de komende 10 jaar de afvalverwerking in de Hoeksche Waard verzorgt

HOEKSCHE WAARD – Ook de aankomende tien jaar kunnen de inwoners van de Hoeksche Waard rekenen op de inzameling en verwerking van afval- en grondstoffen door RAD HW. Vandaag tekenden wethouder Piet van Leenen en RAD-directeur René Huisman hiervoor een dienstverleningsovereenkomst. 

Tot aan de herindeling vanaf 1 januari was de complete afvalinzameling en -verwerking de verantwoordelijkheid van de gemeenschappelijke regeling RAD Hoeksche Waard. Na de  herindeling is deze verantwoordelijkheid overgegaan naar gemeente Hoeksche Waard.

RAD HW opnieuw de afval- en grondstoffeninzamelaar

De afgelopen maanden zijn de bestaande en nieuwe werkafspraken tussen gemeente Hoeksche Waard en RAD HW vastgelegd.  Ook is de rechtsvorm van RAD HW gewijzigd naar een overheidsvennootschap. De gemeente is volledig aandeelhouder. “Met het zetten van de handtekeningen onder de overeenkomst is de bestaande situatie opnieuw bevestigd”, aldus  Piet van Leenen. “RAD HW is ook in de toekomst onze partner voor de afval- en grondstoffeninzameling in de Hoeksche Waard.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren