Feestavond  UP Social Club met DJ Dennis Meijers bekend van Alcazar en Wim Dalmee

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
OUD-BEIJERLAND – Vrijdagavond 8 november a.s. zullen Wim Dalmee en DJ Dennis Meijers gaan zorgen voor een onvergetelijke avond. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan UP Social Club, een dagbesteding voor mensen met een (verstandelijke) beperking.

 
Tevens hebben diverse bedrijven een financiële bijdrage geleverd om deze avond te realiseren.  De feestlocatie is bij Up Social Club, (gevestigd in de oude Bijlschool en Pizzeria El Flaco), Bijl 1 te Oud-Beijerland.

 

Zorg dat je erbij bent, want het belooft een TOP avond te worden.Jij een avond om nooit te vergeten én waarbij je tevens de Uppers van UP Social Club een steun in de rug geeft!! De gehele opbrengst van deze avond komt ten goede aan Up Social Club. 

 

Kaarten à € 12,50 zijn nog verkrijgbaar bij: El Flaco, De Bijl 1; Primera, Beijerse Hof 15 en Pretty Woman, Oost-Voorstraat 55 te Oud-Beijerland. De avond begint om 21.00 uur.   


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren