Goudswaardse Boys pakt de volle buit bij Abbenbroek

1 Min Read

ABBENBROEK – Afgelopen zaterdag veroverde Goudswaardse Boys voor de eerste maal in dit nog prille seizoen de volle buit.

Halverwege de eerste helft was de strijd eigenlijk al beslist. Na een kwartier was het Thomas van Peperstraten die voor het eerst de trekker overhaalde (0-1) en nog geen vijf minuten later verkeek Abbenbroek-keeper Dennis Vermeer zich op een vrije trap van Joeri Heistek: 0-2. De oppermachtige formatie van trainer Leo Tol liet gedurende het resterende deel van de eerste 45 minuten nog verscheidene mogelijkheden op een grotere score liggen. Namens de thuisclub was alleen Casey van Os gevaarlijk, maar zijn inzet verdween over het Goudswaardse doel.
In het tweede deel van deze partij kwam er geen verandering meer in de score. De gastheren drongen tevergeefs aan en de bezoekers waren tevreden met de eerste winst!