Piershil weer ten onder: 2-5

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
PIERSHIL – Piershil wilde punten pakken tegen de rodelantaarndrager in 4H, de gasten uit Simonshaven droegen de staartpositie na een 2-5 uitslag echter overtuigend over. ,,

Vanaf het begin waren de doelrijpe kansen voor Simonshaven, het lukte ons niet om hen in bedwang te houden”, zo beschouwde Piershiltrainer John van der Toorn na. Piershil, weer met de routiniers Verveer en Van Marle in de gelederen, kreeg na 32 minuten de kans op de openingstreffer in de schoot geworpen. Na een overtreding op Jacco Vink wees de prima fluitende Julia van Es naar de stip, Roy van Taanom zag zijn inzet gestopt door doelman Johan van Es. Niet veel later werd het zowaar toch 1-0, Wouter Naaktgeboren stuurde Jacco Vink met succes de diepte in. ,,En weer gaven we het meteen weg, uit een dood spelmoment was het twee minuten later alweer 1-1”, aldus een teleurgestelde Van der Toorn.
 
Wie hoop putte voor de thuisclub uit de felle wind schuin in de rug kwam na de thee bedrogen uit. De gedreven ploeg uit Voorne-Putten liep uit naar 1-4, waarna nog een venijnig staartje volgde. Carlos Martinez soleerde naar 2-4, Neto trapte na en mocht met rood inrukken en het laatste woord van deze voor de thuisploeg teleurstellende middag was voor de gasten: 2-5.  
 
Foto’s Jacob Haan
 
 
Een filmpje met enkele beelden staat hier: https://www.svpiershil.nl/video/video-enkele-

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren