Echtpaar Den Broeder uit Puttershoek 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Bloemen en felicitatiebezoek van locoburgemeester Piet van Leenen voor het diamanten bruidspaar Cor en Loes den Broeder-van der Stouw in #Puttershoek. De 84-jarige bruidegom en de 78-jarige bruid zijn nog steeds actief als vrijwilligers in ‘t Huys te Hoecke. - Foto gemeente Hoeksche Waard

PUTTERSHOEK – Vandaag, maandag 28 oktober, is het echtpaar Den Broeder 60 jaar getrouwd! De 84-jarige C. den Broeder en zijn 78-jarige echtgenote L.L. den Broeder-van der Stouw wonen in Puttershoek. Dorpswethouder Piet van Leenen bezocht het jubilerende stel en bracht namens het gemeentebestuur de felicitaties over en overhandigde een prachtige bos bloemen.

Hoewel het echtpaar 5 keer in hun leven is verhuisd, was dit altijd binnen een straal van 5 kilometer. Samen startten ze in een woning in Cillaarshoek. Vervolgens woonden ze in Maasdam, Strijen en wederom Maasdam. Hun laatste verhuizing was richting Puttershoek, waar ze nu al enige tijd gelukkig zijn in ’t Huys te Hoecke. 

Het stel kreeg 2 dochters. Ze hebben intussen 2 lieve schoonzonen en 6 kleinkinderen. Hij werkte altijd in de landbouw, later als stratenmaker. Zij plukte fruit in boomgaarden, werkte in kassen en verrichtte huishoudelijk werk. Samen doen ze nog steeds vrijwilligerswerk in ‘t Huys te Hoecke.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren