Bijeenkomst culturele sector op dinsdag 26 november in de Open Hof

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Op dinsdag 26 november organiseert de gemeente Hoeksche Waard een bijeenkomst voor alle partijen uit de culturele sector in de Hoeksche Waard. Tijdens deze bijeenkomst wordt een presentatie gehouden over de hoofdlijnen en thema’s die uit eerdere gesprekken naar voren zijn gekomen. Aansluitend is er een gespreksronde waarbij u uw reactie kunt geven.

In september startte de gemeente met het ontwikkelen van cultuurbeleid

In verschillende dorpen hield  de gemeente gesprekken met inwoners. Ook hadden we 50 gesprekken met cultuurmakers, organisatoren en verenigingen. Daarnaast  nodigden wij organisaties uit die actief zijn in dezelfde culturele deelsector, voor een ‘ketengesprek’. Tijdens deze gesprekken gingen aanwezigen met elkaar aan de slag om de teksten voor hun deelsector in de cultuurnota te bespreken en op papier te zetten. De deelsectoren zijn:
• Muziek
• Theater
• Cultuureducatie en Participatie
• Erfgoed en Beeldende Kunst

U bent van harte welkom

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 26 november in De Open Hof , W. van Vlietstraat 2a in Oud-Beijerland van 19.30 tot circa 22.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren