61 jarige Oud-Beijerlander opgepakt voor grote Goudroof in Rotterdam

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Dinsdagmorgen werd er een inval gedaan bij de verdachte uit Oud-Beijerland

De schrik zit er nog goed in bij de buurtbewoners van de Frans Halsstraat in Oud-Beijerland. Dinsdagochtend vroeg stond er een arrestatieteam in de straat om een 61-jarige verdachte op te pakken in de zaak van de grote goudroof in Rotterdam.

De politie viel rond 06:00 uur met veel machtsvertoon de woning van de man binnen. Daarbij moest zelfs de deur worden ingezaagd. De schade aan de voordeur is nog goed te zien.

“Dan sta je daar in je pyjama terwijl de agenten met zoeklichten voor het raam staan”, vertelt een buurvrouw.

Buren kunnen zich niet voorstellen dat de man betrokken is bij de diefstal van de goudstaven ter waarde van tientallen miljoenen. Ze vertellen wel dat hij werkte bij het bedrijf waar het om gaat, Safe Deposit. De politie zou ook zijn auto in beslag genomen hebben.

“Ik denk dat er wel vijfentwintig agenten stonden en er werd flink geschreeuwd”, legt een andere bewoner uit. “Ja dan schrik je wel even. Maar dat die man een crimineel is, dat kan ik me niet voorstellen. We kennen hem ook niet zo heel goed, want hij woont hier nog niet heel lang.”

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren