Sfeervol Kerstdiner met Pameijer en De Open Hof 

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto de Open Hof

OUD-BEIJERLAND – Op woensdag 11 december genoten vele gasten van Pameijer Inloop en leden van De Open Hof van een overheerlijk kerstdiner. Na afloop was er nog een gezellige kerstbingo. De gezellige huiskamer van De Open Hof was voor deze middag omgetoverd tot een sfeervol restaurant in kerstsfeer. Lange rijen gezellig gedekte tafels stonden klaar om de vele bezoekers te ontvangen. Gedurende de middag waren er veel vrijwilligers druk in de weer geweest om alles gereed te maken en in de keuken werd hard gewerkt aan de meest heerlijke gerechten.

Toen de deuren open gingen ontving het ontvangstcomité iedereen hartelijk en dat was het begin van een bijzonder gezellige middag. Inmiddels hadden de vele vrijwilligers en medewerkers van Pameijer, in samenwerking met De Open Hof, alle gerechten opgesteld en zo ontstond er een groots lopend buffet.

Er was een warme en gezellige sfeer en onder het genot van een heerlijke maaltijd ontstonden er ontmoetingen en fijne gesprekken tussen mensen die elkaar wel of niet kenden.

Na het diner was er tot slot nog een kerstbingo. Alle aanwezigen deden serieus mee en regelmatig klonk een luid BINGO door de huiskamer, met als beloning een mooie prijs om mee te nemen naar huis.

Nadat iedereen als laatste toegift een tasje, gevuld met allerlei lekkers, had gekregen was het rond 20.00 uur helaas tijd om te gaan.

Pameijer Inloop en De Open Hof kijken met voldoening terug op een geslaagde namiddag en avond. Dit alles had niet kunnen plaatsvinden zonder bijdragen van sponsors en donateurs; Pameijer medewerkers Sandra van Loo en Angelique Kleingeld hadden zich met veel enthousiasme ingezet om de gulle gevers te benaderen.

Pameijer ondersteunt mensen met een verstandelijke of psychische beperking en zet zich ook in voor de leefbaarheid in de wijk.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren