Meet & Share ontmoetingsavond in de koffiezaal van De Overbrugging 

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
OUD-BEIJERLAND – Op 18 januari aanstaande  is er van 19.45 uur tot 23.00 uur in De Overbrugging in Oud-Beijerland een nieuwe Meet & Share avond . We verwachten dat er weer iemand live muziek zal gaan spelen. De laatste keer hebben we als vrijwilligersteam ervaren als de leukste avond tot nu toe, met een opkomst van zo’n 25 bezoekers. 

Meet & Share is ontstaan vanuit een vriendeninitiatief. Bedoeld voor een ieder die graag ervoor open staat om nieuwe mensen te leren kennen en een leuke avond te hebben. Bezoekers geven aan onze avonden als veilig en ‘leuk’ te ervaren, we zijn er blij mee dat we een veilige sociale setting hebben kunnen creëren. Meet & Share is voor de ‘gewone’ man, maar ook geschikt voor mensen met een LVB/sociale psychiatrie/VG achtergrond, en daarnaast ook voor hoogopgeleiden. 
 
Wat doen we verder op de avonden? Mensen kunnen spelletjes spelen, luisteren naar live muziek (tot nu toe meestal kunnen regelen), plezier, contacten leggen, drankjes bestellen, binnen een gemoedelijke sfeer. 
 
De vrijwilligers van Meet & Share hebben affiniteit met genoemde doelgroepen, maar wij willen graag benadrukken dat er geen professionele begeleiding aanwezig is op deze avond, gezien vanuit het feit dat Meet & Share een autonoom burgerinitiatief is, en derhalve niet met inzetbare beroepskrachten werkt. Het is deze avonden toegestaan dat begeleiders van zorg-/welzijnorganisaties samen met hun cliënt of bewoner onze avonden bezoeken.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren