Krantenbezorgster hoort geroep uit bejaardenwoning en schakelt de politie in

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Politie Hoeksche Waard

HOEKSCHE WAARD – Vanmorgen vroeg is de Politie Hoeksche Waard door een oplettende krantenbezorgster geattendeerd op het feit dat zij hulpgeroep hoorde komen vanuit een bejaardenwoning. Omdat de thuishulp lang op zich zou laten wachten, zijn de agenten op zoek gegaan naar een manier om snel en zonder schade de woning binnen te komen.

Gelukkig hing er een sleutelkluisje naast de deur en konden de agenten via hun systemen een familielid achterhalen die  de code kon geven. Eenmaal binnen troffen ze de onfortuinlijke dame languit op de vloer in de woonkamer. Omdat niet duidelijk was hoe lang ze daar al lag en of er sprake was van letsel heeft de politie de ambulance ter plaatse laten komen. 

Mocht u nu ook mantelzorger zijn en er is sprake van zo’n sleutelkluisje, wilt u dan zorgen dat uw gegevens en/of de code bij de Politie bekend wordt? In het geval dat het nodig is, kan de politie daar heel veel tijd mee winnen.

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren