Uniek in Hoekschewaard: De Beers Cross 3-luik!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Roparun team 92 ‘Binnenmaas Run for Life’ organiseert in januari, februari en maart een prachtig hardloopevenement in de Hoeksche waard waar de Binnenmaas, Het Hellegat en het mooie eiland de Tiengemeten wordt aangedaan!



Roparun team 92 heeft na de succesvolle vorige edities, De Beers Cross 3-luik ook dit jaar op haar programma staan. Na de eerste cross, januari jongstleden, waar 125 enthousiaste deelnemers zich hadden ingeschreven. Staan er nog twee crossen op het programma, 16 februari 2020 op Het Hellegat. En 15 maart 2020 op het eiland Tiengemeten waar de lopers tussen de ossen en de onbeschrijfelijk mooie natuur lopen.

De afstanden die gelopen worden zijn de kidscross van 1 km (t/m 12 jaar), 5 of 10 kilometer. De start van de kidscross is om 10.30 uur, de 5 kilometer om 10:45 uur en de 10 kilometer is om 11:30 uur. Voor de kidscross zijn de inschrijvingskosten €2,50 en voor de 5 en 10 km zijn de inschrijvingskosten €12,50. Voorinschrijven kan via de onderstaande link en na inschrijven kan op de dag zelf tot een half uur voor de start.

Na elke cross zijn er prijzen voor de nummers 1/2/3 in de categorie heren/vrouwen en verdeeld over de korte cross (5 km) en voor de lange cross (10 km). Voor de kinderen is er een attentie. Verder zijn er ook prijzen voor het eindklassement. En een deelnemer aan de Beers cross 3-luik ontvangt een unieke blijvende herinnering.

De Beers Cross 3-luik is een evenement voor jong en oud, waarbij alle opbrengsten gaan naar de Stichting Roparun.

Houd onze Facebookpagina https://www.facebook.com/binnenmaasrun4life  in de gaten en geef aan dat je komt naar dit evenement voor het verkrijgen van alle laatste informatie. Heb je een vraag? Stuur ons dan een berichtje via facebook of e-mail ons naar [email protected]

Tot ziens tijdens de 2e crossloop bij Hellegat op 16 februari!

Team #92 – Binnenmaas Run For Life. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren