Stamppot maaltijd in De Open Hof t.b.v. World Servants

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: De Open Hof

Oud-Beijerland – Ook in 2020 gaat er weer groep vanuit De Open Hof op project met de World Servants. Er staan diverse acties op het programma om hun projecten te kunnen realiseren.De eerste activiteit in 2020 is de jaarlijkse stamppotavond op zaterdag 15 februari a.s. om 18.00 uur. De kerkzaal van De Open Hof is voor die gelegenheid omgetoverd tot stamppotrestaurant dus er is plaats voor veel mensen; iedereen is van harte welkom vanaf 17.30 uur.

Het is fijn als u zich van tevoren aanmeldt door een mailtje te sturen naar [email protected] of naar [email protected] met vermelding van het aantal personen. De kosten zijn voor volwassenen € 12,50 en voor kinderen tot 12 jaar € 7,50.Iedereen is van harte welkom in De Open Hof, W. van Vlietstraat 2a, Oud- Beijerland.

De Protestantse Gemeente te Oud-Beijerland De Open Hof heeft een eigen World Servantsgroep. Ieder jaar wordt er weer naar gestreefd om jongeren en jong volwassenen enthousiast te maken voor een missionair-diaconaal project van World Servants. Het zijn meestal bouwprojecten op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. Ze bouwen aan verandering in de wereld. Maar het is meer dan bouwen want in de ontmoeting met elkaar, de mensen in de projectlanden wordt ook gebouwd aan verandering bij de deelnemers. Deelname aan deze projecten verruimen de blik op de wereld, op mensen en jezelf.

Als er deelnemers zijn uit De Open Hof dan voeren ze samen acties om de sponsorgelden bij elkaar te brengen. Een stamppotmaaltijd heeft sinds jaar en dag op deze manier een vaste plek gekregen waar iedereen enorm van geniet.

Contactpersoon voor de World Servants groep Oud-Beijerland is Altina Verhorst, tel. 06 42 41 47 37 of per mail [email protected] . Informatie over de World Servants in het algemeen is te vinden op de website http://www.worldservants.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren